FEBO HOORN OUDE VEILING

FEBO HOORN OUDE VEILING De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2673 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Hoorn Oude Veiling. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:03 Helaas was de patat bijna nog wit en echt niet lekker. Gewoon soms nog rauw van binnen. Terwijl ik bij opmerkingen bij de bestelling had gevraagd dat ik patat goed doorbakken wilde. De burgers, korketen en milkshake waren wel goed.
18 jun 2022 om 21:08 Supersnelle en vriendelijke bezorging. Alles keurig verpakt.
10 jun 2022 om 22:02 Het koude deel van de bestelling vergeten. Was al de 2e keer dat dit gebeurde. Heel slecht georganiseerd schijnbaar.
6 jun 2022 om 20:05 Was snel, goed warm en lekker
28 mei 2022 om 16:11 supersnel, en alles weer knap zoals verwacht, fijn als je krijgt wat belooft is en ook nog eens supersnel.
29 apr 2022 om 21:57 Zeer slecht
24 apr 2022 om 23:30 Bestelling geplaatst om 18.00 uur. Na anderhalf uur gebeld waar eten bleef. Om 20.00 weer gebeld en werd toen pas klaargemaakt. Schande dat het zo lang duurt. Om 18.00 bestellen?, dan ga je direct aan de slag en niet twee uur later. Waardeloos!!!
24 apr 2022 om 21:14 45 min te laat en dan de Bestelling incompleet … gebeld om 18.40 voor een nalevering van een frikadel ontvangen om 20.10 uur. Wij zijn wel een even klaar met FEBO ik moet een ster geven maar liever geef ik geen
24 apr 2022 om 20:41 18.00 uur besteld en om 20.30 zit je eindelijk te eten dus langer dan 90 minuten wat je kon aan klikken. Eten wel warm patat slap en de frinkandel was van vorige week zeker. Wat een balle toko bestel hier niet meer
11 apr 2022 om 11:00 2x een milkshake gekregen dat enorm was gaan lekken. Dus de helft van de milkshake lag in de zak.
1 apr 2022 om 21:47 Goed bezorgd, eten oké, maar weer niet de volledige bestelling gekregen. Zoveelste keer. Maar wel eisen dat je voor minimaal € 17.50 moet bestellen. Geld niet meer waard. Klaar mee
25 mrt 2022 om 19:52 Aardige bezorger!